Formy wysyłki

Posted on

Po zakupach polecamy wybór przesyłki kurierskiej. Zwracamy uwagę na to, że list ekonomiczny polecony chociaż najtańszy w naszej ofercie, dociera ŚREDNIO dopiero po 4-6 dniach roboczych! Czasami czas realizacji takiej przesyłki przez Pocztę to jest ~2 tygodnie!

Polityka Prywatności

Posted on

Firma Sekret24 dokłada starań, aby nasz sklep ułatwiał każdemu użytkownikowi przeglądanie strony i składanie zamówień. Dlatego w trosce o bezpieczeństwo i wygodę zakupów informujemy, że poruszając się po stronie wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez sklep plików cookies.

Czym są pliki „cookies”? Poprzez pliki „cookies” należy rozumieć dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników przeznaczone do korzystania ze stron internetowych. Pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie użytkownika i odpowiednio wyświetlić stronę internetową dostosowaną do jego indywidualnych preferencji. „Cookies” zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

Sklep może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji używanej przez Ciebie przeglądarki internetowej podczas korzystania z naszej strony.
Ciasteczka pozwalają nam właściwie dobrać wersję strony do wyświetlenia oraz służą celom statystycznym. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

Nasze bazy danych posiadają wszelkie niezbędne i wymagane przez prawo fizyczne, logiczne i proceduralne zabezpieczenia przed wglądem osób trzecich lub utratą danych.

Dane są zbierane wyłącznie do umożliwienia Ci pełnego korzystania z funkcjonalności Sklepu.

Twój adres e-mail może być wykorzystywany jedynie do wysyłania na niego linków do zakupionych przedmiotów lub innych technicznych komunikatów związanych z obsługą Twojej aktywności w Sklepie.

W każdej chwili korzystania ze Sklepu masz wgląd i prawo zmiany lub usunięcia wszystkich danych osobowych, które pozostawiłeś podczas Zakupu lub innego korzystania ze Sklepu.

Dane zbierane automatycznie podczas Twoich wizyt na stronach Sklepu mogą być użyte w celach statystycznych oraz optymalizacyjnych.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a Sklepem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na przesłane przez Ciebie zapytanie.

Dane osobowe pozostawione przez Ciebie w Sklepie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim. Twoje dane osobowe mogą zostać udostępnione osobom trzecim tylko w sytuacji, gdy wymagają tego przepisy prawa i zgodnie z procedurami wymaganymi przez przepisy prawa. Także celem wysyłki przedmiotów (Poczta, Kurier).

Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. masz prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych.

Paczkomaty 24/7 w hurtownia24.net

Posted on

Jesteśmy jednym z nielicznych sex shopów oferujących już dwie formy super dyskretnej przesyłki. Oprócz Poste Restante (odbiór osobisty na Poczcie), uruchamiamy usługę wysyłki przedmiotów do Paczkomatów ulokowanych w całej Polsce.

Więcej o Paczkomatach i gdzie się znajdują zobacz tu.

Zobacz nasze aukcje z opcją Paczkomaty – jeżeli nie jest udostępniona możesz o to poprosić po zakupie.

Opcja PACZKOMATU jest bardzo dyskretna, abyśmy mogli nadać przesyłkę wystarczy zarejestrować się w systemie. Szczegóły na stronie www.paczkomaty.pl

W opcji ODBIÓR W PUNKCIE nie wysyłamy za pobraniem!

Wszystkie przesyłki ubezpieczone są do 5000 PLN!


Zalety Paczkomatów 24/7:

Atrakcyjna cena
Brak kolejek
Dostępność 24 godziny na dobę
Szybkość doręczeń
Powiadomienie SMS
Możliwość śledzenia paczki
Stały monitoring kamer wideo, gwarantujący bezpieczeństwo przesyłek w paczkomatach

Pamiętaj, że dzięki Paczkomatom 24/7 gwarantujesz swoim Klientom odbiór przesyłek bez kolejek, 24 godziny na dobę, w dogodnej lokalizacji i bez awizo, bo o tym, że przesyłka jest już w paczkomacie poinformujemy ich SMS-em i e-mailem.


Lokalizacje

Paczkomaty 24/7 znajdują się tylko w lokalizacjach, które gwarantują dostęp odbiorcom 24h, przy zachowaniu maksymalnego poziomu bezpieczeństwa. Dzięki umieszczeniu maszyn w miejscach będących pod stałym nadzorem kamer i monitoringu ochrony mamy pewność, że przesyłki Klientów są całkowicie bezpieczne. W pierwszej fazie projektu Paczkomaty 24/7 rozmieszczone są na stacjach benzynowych (m.in. sieci LOTOS, LUKOIL, PKN ORLEN i STATOIL oraz innych nie-sieciowych stacjach) oraz całodobowych parkingach strzeżonych.

Aktualna lista lokalizacji dostępna jest na stronie Znajdź Paczkomaty.pl

(info: Paczkomaty.pl)

Dyskretna paczka

Posted on

Nadawcą jest SKLEP INTERNETOWY, bez napisów świadczących o profilu działalności!!!

Tylko u nas paczki są podwójnie pakowane przez profesjonalistów, nawet zdarcie pierwszej warstwy nic nie ujawni! Absolutnie nie wrzucamy przedmiotów bezpośrednio do koperty bąbelkowej!

Oczywiście niemożliwe jest wyczucie – wymacanie kształtu przedmioty – czy to jest wibrator czy inne akcesoria! Nawet filmy pakujemy dyskretnie.

100% pewna przesyłka. Możesz kupić u kogoś z szarej strefy taki sam lub podobny produkt taniej, ale wstyd może okazać się ceną zbyt słoną jaką zapłacisz za niedbale zapakowaną paczkę.

Chcesz osobiście odebrać na Poczcie? Żona nie dowie się że nawet przyszła do Ciebie paczka. Szczegóły na stronie Poste Restante Już bardziej dyskretnie się nie da!

Dyskrecja komentarzy

Posted on

Mamy system w którym wystawiamy komentarz w profilu Allegro Klienta dopiero na jego specjalne życzenie!
Wystarczy napisać e-mail z prośbą o komentarz (proszę podać też swój login): sklep@hurtownia24.net

Przypominamy także że zakupy na Allegro w dziale Erotyka są anonimowe (o czym pisaliśmy w aktualnościach), oglądający aukcje nie widzą całych loginów kupujących, widoczne są dopiero po wystawieniu komentarza, dlatego mamy taką a nie inną politykę opinii.

Zobacz nasze konta na Allegro.

Poste Restante – odbiór osobisty na Poczcie

Posted on

Poste Restante:
– czyli odbiór osobisty na Poczcie.

Przy poste-restante niezbędne jest podanie numeru urzędu pocztowego, dokładnego adresu poczty oraz imienia i nazwiska odbiorcy – proszę wysłać do nas niezwłocznie mail po zakupie z tymi danymi. biuro@hurtownia24.net

Adres swojej placówki możesz sprawdzić na stronie Poczty Polskiej

Paczka zostanie dostarczona do urzędu pocztowego odbiorcy i będzie czekała, aż sam przyjdziesz
 ją odebrać. Poczta nie zawiadomi ani nie zostawi awiza w miejscu zamieszkania.